Pages

Sunday, 3 March 2013

SIAPA NIE? FAMOUS SANGAT KE? SAPE AIMAN RAHMAN? SAPE ADAA SYADA ? SAPE HAZIQ KINDA ? SAPE NICHOLAS ZAYN?

Assalamualaikumwarohmatullahiwabarokatuh.........!


hai semua!!??

(sory sbb guwa xlawa cam korang..ayat belas~)


apa khabar ??sihat tak? hopefully everythings gonna be okay yeah?so,hari nie..kitorang sertai marathon big family anjuran my university..mula-mula kitorang lah yang paling belakang sekali..hahaha...rilek je...org cakap...'heroin xgaduh,boh!'




lepastu....sorang-sorang kami potong....sampai lah tamat perjalanan..tapi kami xdapat anugerah pape pun..well..patutnya kitorang dapat tmpat ke tiga keempat dan kelima u know..tapi xpelah..kitorang saje je bagi can kat budak-budak lain naik pentas....hemoh2

okay berbalik kepada tajuk kat atas...

SIAPA NIE? FAMOUS SANGAT KE? SAPE AIMAN RAHMAN? SAPE ADAA SYADA ? SAPE HAZIQ KINDA ? SAPE NICHOLAS ZAYN?

first of all...tadi aku ngn roomates tercinta tengok youtube..nampak si syada amzah ngah nyanyi lagu.....

'i want you back..want you..want you...want you back!!'

pastu aku ternampak kat sebelah tu...vid tajuk Adaa Syada...

 

so aku saje lah usya...dia muda setahun dari aku....boleh dikatakan cute jugaklah..dia..pakai shawl..bigger eye contact lense warna hitam...putih tuannya...i guess dia kemetot cam aku je kot? bhahaha -..-' (xde kaitan langsung)

 

 video tu member bff dia yg buat kan..and for your information...bff dia tu nama tikah n ade problem sikit ngn kesihatan dia...so,harap korang doakan rawatan yg dia ambil tu berjalan lancar...




  lepas tu tengah tengok tu.... (xabis pun tengok sbb gerun tgk tang mata dia..bulat sgt... :)

 
 Adaa..


(ni haziq)

aku ternampak la plak vid tajuk 'Adaa syada & Haziq kinda'... aku tengok..herm..curious gak la kan....apa relationship dorang ni...vid ni pun peminat diorang yg buat..



aku hairan gile..nak cakap artis bukan..sape diorang ni hah?sape?sape?mmg aku sifat ingin tahu aku membuak2 nk pecah dada aku ni....ish..siap ade orang buatkan video taruk kat youtube bagai....so,aku try bukak fb..wuhuu...banyak kot fans diorang ni..aku agak lah..diorang popular dekat twitter kot....ramai followers diorang...

 
si haziq lagi..

pastu....tetiba aku tertengok ade gambar budak laki nama Nicholas Zayn...haa..yg ni aku mmg tak puas hati sebab ramai cakap dia macam ZAYN MALIK aku..dan aku memang betul betul TAK SUKA!!!!!! eii...xsuka.xsuka tau..mana ade orang leh sama ngn B aku...siap guna nama zayn lagi..nyampah ngat.

gambar si budak ni... tak de...so aku agak..dia xsama pun ngn zayn aku..fans dia je kecoh....kan?kan?

law aku xsilap.... Adaa ni couple ngn Nicholas zayn...tapi dah putus....dan Adaa cakap dia ngn Haziq tu teman tapi mesra....dan kat sekolah diorang ade konflik uhh...nama ape tah pompuan tu.. baby kot...ade konflik ngn si Adaa syada tu....wallahu'allam...ohohoh...tahla..budak2 nak grow up macam2 la...sbb masa ni lah hormon tgh meningkat penuh semangat waja...(eleh macam aku ni dah tua)

okay..turn to the AIMAN RAHMAN plak...masa aku tengah godek-godek Ask.fm tadi..aku terbaca ade org cakap si Nicholas zayn tu nak tiru gaya Aiman rahman...aku dengan penuh rasa ingin tahu...terus contact encik google...cari mana dia aiman...

bila aku jumpa vid pasal aiman kat youtube...

NI LAH REAKSI AKU NGN ROOMATES AKU...



woooohh!!! handsome gila weyh!!!! aaargghhhh!! tidak...mati aku..!! cair2..
'eh eh smart nyeee, saly!!' soleh
'ohh kalau dia suka aku.aku lagiii la suka dia.bhahaha' aku a.k.a saly
'eh korang ni...tapi...oh ..uniknya..' jannah

kitorang memang ala2 charlies angels...terutama aku ngn solehah lah..godek godek macam org gila tanya en google kenal x mamat hensem nih..

oohh....no wonderlah...MODEL dowh...


sejuk hati aku tengok yg ni.abah ngn mak aku tgk pun bekenan (gatai nye eden)


 yg ni bajet korea kot..

 melting ~~~~~~


hey budak aku tampar kang..jgn tengok aku camtu lah..t aku jatuh.jatuh hati..ekekekek.!! (tipu oke)


xpyh..xpyh saya ckp..sy xnak awk call sy lagi..stop!! saya dah ada zayn malik.awak please la tlong jgn buat saya mcm ni.... (oh mcm sial je aku ni -..-' )


ok thats all for today....we'll proceed tomorrow bebehh...


p/s:  *tah la aku pun tak tahu apa kejadah motif aku wat entry pasal diorang nih....oh..ada2..point dia.nak cakap...

'alahai..muda-muda dah femes...tua nanti xtahulah tu'
All the best guys.





22 comments:

Anonymous said...

eh, zayn malik kite pnye@

Anonymous said...

woo..woo...wooo...cer tengok atas dahi zayn malik..haa..ade tulis.. 'SALLY PUNYA' kat situ..hak3 :p

Anonymous said...

Awakk ! Zayn Is Mine ! I'm Zayn's Wife :D Saya tidak rela bermadu :p

Nadya Roslan said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=131913436971505&set=a.131898786972970.28668.100004585470474&type=1&theater I thought this is Nicholas 'zayn'.. OH PURGHHH-LEASSEEE~~~!! This guy ngn zayn malik DIFFER much okay! Bajet ape ntah ini mamat.. haha,, Btw.. sye bukan peminat zayn malik yea~ :) I`m MAHOMIES :D

Nadya Roslan said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=131913436971505&set=a.131898786972970.28668.100004585470474&type=1&theater I thought this is Nicholas 'zayn' .. OH PLEASE! This guy ngn ur zayn malik DIFFER much okay! Bajet apo ntah this guy -_- Btw,,sye bukan peminat zayn malik . Im MAHOMIES =D

sALLy SoFiEy eBRaHem said...

omaigoddness!! i pernah whatsapp ngn die ari tu..tp skali jelah..laa...xtahu plak ammat nie...td je bru tgk vid die ngn adel asha kat utube.. =..='

Zira Diana said...

Erk,saya rasa link yang akk kasi tu bukan Nicholas Zayn kot.sebb saya tahu laki tu sapa.tu sebenarnya ialah Ayiem Fyllo.

sALLy SoFiEy eBRaHem said...

ha'ah zira..yelah...nicholas zayn tu org yg sama ngn ayiem...

Anonymous said...

haha kelakar lah gambar adaa syada mata tu kalau boleh biar terjojol terus =,= (annoying!!!)

#akuannoyingsowhat??

Ari Shah said...

DA TER'INVOLVE' JD FANS AIMAN RAHMAN..

Iera_Styles said...

FYI Zayn Malik dah bertunang lahh ngn ahli Little Mix,Perrie Edwards.. And they were called Zerrie!!!

sALLy SoFiEy eBRaHem said...

Da lama kot tau..name pun minat zayn malik -.-'

Anonymous said...

anyway..wan muhammad haziq (haziq kinda)bukan boyfriend adaa syada ok!!!sape yang cakap memang.....!!!!

Anonymous said...

haziq kinda bukan boyfriend adaa syadalah...-.-"

Anonymous said...

zayn javvard malik .. sye punyer lha .. hoho .. peminat setia zayn ewh .. x slah kot klau haziq ngn syadaa cple .. :)

dhyeanna zya said...

zayn javvard malik aku punyer lha .. hoho ..peminat setia zayn malik gitu ..ewh .. x slah klau haziq ngn syada cple ? :) ...

Anonymous said...

zayn javvard malik aku punyer ewh .. hoho .. peminat setia zayn malik gitu .. awh .. x slah kot klau haziq ngn syada cple .. :) .. sye suke klau dorang cple .. cun ape ?

sis Sz said...

^__~

Izatul Syahira said...

Hahaha..

Anonymous said...

Zayn tuu aq punye arr

Anonymous said...

No,obviously he is engaged with me..lol *berangan je lebih

Anonymous said...

cari pasal andika putera pulak...lagiy hemsem dowh.....wahhh...