Pages

Friday, 2 November 2012

menyampah saya ngan awak berdua...


Eh knapa lah pasangan suami isteri di usia muda kat depan aku ni hah..? 

menyampah nye….yang pmpuan nie..jeling2…yg lelaki ni plk…ei…xsuka la..kenapa nk duk kat sofa depan aku ni..kan tmpt lain banyak lagi..buat aku rasa amat2 tak selesa tahu tak..?? aku ni dah la…..em….nevermind..alaaa…betul2….xselesa taw..

Both of u..….please la pegi la kat sana tu…xsuka la….awak dua org..tolong ek..? pi laa kat seat sana tu..saya uncomfortable gini….nk angkat muka pun tak leh….buku pun xde nak cover ni…

Eh2…siap main tulis2 kat kertas lg??? ape ni…….uhmm…menci…nye…

Okay..look….kamu dua org buat2 busy lah konon..tp sambil wat keje tu ta yah la tgk2…..kat sini…saya x tahu nk wat respons apa…lagi satu..xperlu bisik2..cakap je kuat2….aku pakai headphone apa…bukan dengar pun..asik2 cakap slow2..makin la saya tak selesa…..please laa…adoi..cepat la wahai line internet..tak sabar  aku nak belah ni taw…..nak pi balik umah…nk sambung tengok korea drama…..

·         Sory ekk…saya asik membebel je..abis ..tak de org kat sebelah ni….

2 comments:

Khalilah MNor said...

ade pemandangan tak best depan mata la tu kan? ;)

sALLy SoFiEy eBRaHem said...

ha'ah.....sangat2 xbest.. :$